Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ Η ΚΛΙΑΝΗ ΜΑΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ


DSC00032Στις 5 με 7 Φεβρουαρίου 2010, ημέρες Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή διεξήχθησε το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Εφήβων – Νεανίδων ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, εγχρώμων και μαύρων ζωνών.
Οι αγώνες διεξήχθησαν στη Χαλκίδα στο Αθλητικό Κέντρο Κανήθου
« ΤΑΣΟΣ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ », όπου χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ηλεκτρονικά συστήματα βαθμολόγησης, μετά από απόφαση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.
Δικαίωμα συμμετοχής είχαν οι αθλητές – τριες, που προκρίθηκαν στην Πρόκριση Εφήβων – Νεανίδων Βορείου και Νοτίου Ελλάδος, έχουν γεννηθεί από το 1993 - 1996 (14-17 ετών) και είναι κάτοχοι από κόκκινη ζώνη και άνω.
Ο Μακεδονικός Καστοριάς συμμετείχε με έναν αθλητή τον Μήρτσιο Μενέλαο, ο οποίος δεν είχε την αναμενόμενη απόδοση εξαιτίας της κακής ψυχολογίας. και την αθλήτρια Κλιάνη Μαρία η οποία πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση αλλά εξαιτίας ενός τραυματισμού στον προημιτελικό δεν μπόρεσε να αγωνιστεί όπως θα ήθελε στον ημιτελικό με την κατά σειρά ετών Χρυσή Πρωταθλήτρια της κατηγορίας 46 – 49 κιλά, με αποτέλεσμα να παραμείνει στην Τρίτη θέση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω αθλήτρια αγωνίζεται κανονικά στην ηλικιακή κατηγορία των κορασίδων ενώ συμμετείχε για πρώτη φορά σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων, αποδεικνύοντας απλώς ότι το μέλλον της ανήκει.
Επίσης εκτός από τις σπουδαίες αθλητικές διακρίσεις που έχει κατακτήσει, είναι και αριστούχα μαθήτρια στο γυμνάσιο, όπου φοιτά επιτυγχάνοντας επιδόσεις σε επίπεδο γενικού βαθμού της τάξεως του 19,8 . Καταρρίπτοντας έτσι το μύθο, ότι ο πρωταθλητισμός και οι πολύ καλές επιδόσεις στα μαθήματα δεν συμβαδίζουν.
Το Δ.Σ. της εύχεται να συνεχίσει να έχει πάντα επιτυχίες, κάνοντας το σύλλογό μας, την πόλη μας και τους γονείς της υπερήφανους.
.